За призводителя Джанхуай Отомобайл – ДЖАК

logo01_blek
Фирма Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd  JAC (Анхуей Джанхуай Отомобайл Кампани, Лимитед) е създадена през 1964 г. и листвана на Шанхайската фондова борса (под номер 600 418) през 2001.
Фирма JAC е основен производител на автомобили с пълна и независима асортимент от своите автомобили в Китай, включително и товарни автомобили на леки, средни и тежкотоварни автомобили, микробуси, джипове, седани, шаси за автобуси, автобуси, инженерни машини, двигатели, скоростни кутии и други ключови компоненти. Четиридесет години на своето развитие, JAC компанията е постигнала годишен производствен обем от повече от 700 000 единици завършени автомобили и 500000 единици на двигатели и сред десетте най-големи китайски автопроизводители.
s5_ns_car4JAC е един от водещите доставки за износ
Фирма JAC има национален център за научни изследвания в градския район на Хефей. Компанията отвори първия чужбина изследователски център на Китай в Торино в Италия през 2005 г. и вторият център в град Токио в Япония през 2006 година.
JAC компания отделя специално внимание на строг контрол на качеството и непрекъснато подобряване на организацията на производството. През 2006 г. Китайската търговска палата за внос и износ на електроника и китайското министерство на търговията награден компания JAC препоръчват за износ ранг марки, както и на най-конкурентни марки на пазара, което показва, че признаването на високо качество на организация на производството JAC както от правителството и пазар.
През 2007 г. бизнес репутацията и качеството на продуктите, ЖСК е спечелил най-високата оценка на честта “3А” от оторизиран държавен департамент, което означава, че нашата организация на производството е достигнал високо международно ниво.
През 2009 г., кумулативни продажби на JAC автомобили надхвърлиха 310,000 единици, което представлява увеличение от 56%, което е с 10% по-висока производителност растеж автомобилната индустрия, и приходите от продажбите достигна US $ 3,0 милиарда.
През първото тримесечие на 2010 г., JAC компания издава и продадени общо 130,000 единици, което представлява увеличение от 104%, от които са продадени 5000 броя за износ, което представлява увеличение от 74% в сравнение с предходната година. ЖСК продажбите на автомобили, които се очаква през 2010 г. ще възлизат на 500 000, а постъпленията от продажбите ще достигнат 4,5 милиарда щатски долара, сред които делът на износа на 20 000 единици, и приходи от продажби за износ ще достигне US $ 180 млн.
Основните продукти на JAC е играл много важна роля за съответните сегменти на китайския пазар. Компанията е най-големият производител на JAC автобус шаси в Китай в продължение на 14 последователни години. Като водещ производител на камиони JAC лекотоварен е лидер в продажбите за износ на 10 години. Продажбите на камиони JAC тежкотоварни достигнали най-бързите темпове на растеж.
Миниванове JAC получи награда за най-добър автомобил на годината, за да се поддържа и да запази първото място в продажбите в продължение на много години. Само една година след освобождаването на продажбите на автомобили в пазара на A-клас JAC направи пробив на 60 000 единици, като става шампион на продажбите на нови автомобили в своя клас, пуснати на пазара през годината.
Благодарение на отличното качество на автомобил JAC Tojoy клас е в сегмента на малките автомобили премия версия глобалната независими тестове и организация оценка «J.D. кола Мощност »и стана единствената независима марка, която е получила най-много точки след преминаване на теста.
Клас B превозни средства JAC е удостоен със званието на най-красивите модели на автомобили на десетилетието под редакцията на италианската фирма Pininfarina. От излизането си на търсенето на пазара за автомобили в JAC на клас винаги е превишил доставка.
JAC компания се ангажира да произвежда автомобили, които не вредят на околната среда, както и да допринесат за укрепване на социалното подпомагане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *